Cityconsult Development увійшов у ТОП-5 компаній за кількістю реалізованих та зданих в експлуатацію будинків та квартир у Київській області в 2019 році.
476 квартир було реалізовано девелопером та здано в експлуатацію у 2019 році, що дозволило зайняти четверте місце у п’ятірці лідерів ринку Київської області.
Аналітичне дослідження проводилось фахівцями платформи ЛУН – повного каталогу новобудов в Україні.
Компанія Cityconsult Development реалізує різноманітні проєкти у Києві та Київській області: ЖК «Лісовий квартал», ЖК Krona Park, ЖК Krona Park II, ЖК Madison Gardens, ЖК «Лавандовий» у Броварах, а також ЖК Montreal House та ЖК Illinsky House у Києві.
На сьогоднішній день на рахунку девелопера більше 370 000 м кв. реалізованого та введеного в експлуатацію житла – 15 будинків в 3-х житлових комплексах. На етапі будівництва знаходяться 7 ЖК (18 будинків, 270 000 м кв.).
Всі наші проєкти об’єднує висока якість будівництва, зведення будинків з дотриманням всіх вимог чинного законодаства України, розташування у вигідних локаціях, наявність необхідної інфраструктури. У цьому році реалізовано та введено в експлуатацію 384 квартири у двох житлових комплексах.
Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту