У листопаді 2018 року стартував продаж квартир в одному з найконцептуальніших проектів житлової нерухомості в Київській області – ЖК «Квартал Алей». Зараз відкрито продаж квартир у будинку першої черги будівництва.

Усі житлові споруди комплексу зводять за монолітно-каркасною технологією, що забезпечує стійкість до впливу зовнішніх факторів, довговічність і високу енергоефективність. У будівництві використовують сертифіковані й екологічно чисті матеріали. Великою перевагою проекту є наявність автономної котельні.

Відмітною рисою житлових будинків комплексу стане каскадна поверховість. Завдяки цьому архітектурному прийому будівлі матимуть особливу вишуканість та естетичність, а для мешканців будуть створені додаткові зручності для споглядання краєвидів, що відкриваються з вікон.

Квартирний фонд комплексу представлений 1-, 2-, 3-, 4- і 5-кімнатними квартирами різних планувань. Також у «Кварталі Алей» будуть 2-рівневі квартири із власними терасами.

Будівництво ЖК ведеться у кварталі, утвореному вулицями Чорновола, Симоненка, Козацькою та Соборною, поруч з упорядженим парком і природним лісовим масивом. Цей район Броварів особливо привабливий тим, що поєднує в собі всі переваги великого міста, але розташований осторонь від основної транспортної магістралі. Відповідно, рівень шуму та загазованості тут набагато нижчий. Водночас наявність зручної транспортної розв'язки дозволяє добиратися від ЖК до центру міста менш ніж за 5 хвилин, а до найближчої станції київського метрополітену – менш ніж за 15.

ЖК «Квартал Алей» спроектований за принципом «місто в місті». На території комплексу планують спорудження соціальних об'єктів: дитячого садка, школи, стадіону, медичного центру. Також передбачено наявність сучасної внутрішньої інфраструктури: магазинів, відділень банків, аптек, салонів краси, фітнес-центрів, кафе. Для максимального комфорту мешканців створять затишні двори із сучасними дитячими майданчиками, зонами для відпочинку та занять спортом.

Першим покупцям квартири будуть доступні за ціною 12 800 гривень за квадратний метр. З подробицями можна ознайомитися у відділі продажу за телефоном (044) 500-84-55 або на сайті житлового комплексу kvartal-aley.com.
Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту