Група компаній «Альянс Новобуд» вручила ключі від квартири параолімпійській чемпіонці з Броварів - легкоатлетці Людмилі Даниліній, срібному призеру параолімпійських ігор в Токіо, що відбулися в серпні 2021 року. Спортсменка отримала в подарунок від забудовника 2-кімнатну квартиру, площею 68,3 кв.м у житловому комплексі «Лісовий квартал» в Броварах. Будинок введений в експлуатацію в травні 2021 роду і розташований по вулиці Соборна, 20, поруч із парком, лісом і всієї центральної інфраструктурою міста.

Ключі від нової квартири вручала Наталія Кириленко, Директор офісу продажів «Альянс Новобуд» 18 вересня 2021 року на головній сцені, в рамках святкування Дня міста Бровари:

«Українські параолімпійці показали приголомшливі результати на іграх у Токіо. Важка праця і роки тренувань наших спортсменів демонструють кожному з нас як крок за кроком досягаються великі перемоги! Ми щиро раді бути причетними до нагородження українських спортсменів міжнародного класу. Вітаємо Даниліну Людмилу Миколаївну з перемогою і вручаємо ключі від нової 2-кімнатної квартири від «Альянс Новобуд». Бажаємо довгого щасливого життя, сил, здоров'я і нових великих перемог!»

Передача квартир у комунальну власність міста стала для забудовника «Альянс Новобуд» доброю традицією в рамках зобов'язань і соціальної відповідальності. За роки діяльності, компанія передала місту Бровари 68 квартир, загальною площею майже 5 500 кв.м. Квартири розподіляються між пільговими категоріями громадян, які потребують соціального захисту і стоять в черзі на отримання житла - багатодітні сім'ї, люди з обмеженими можливостями, учасники АТО.

«Альянс Новобуд» є одним із найбільших забудовників Київського регіону, спеціалізується на об'єктах житлової та комерційної нерухомості. За час своєї діяльності - більше 14 років - побудував і ввів в експлуатацію 400 000 кв. м нерухомості для 6 000 сімей. На етапі будівництва знаходяться знакові проекти житлового будівництва в Києві і області, а саме ЖК Krona Park II, ЖК Madison Gardens, ЖК «Лавандовий», ЖК Illinsky House, ЖК Montreal House. Загальна площа нерухомості, що будується становить близько 300 000 кв. м.







Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту