Стартували продажі квартир у будинку № 12 в житловому комплексі «Krona Park II». Квартири в новому будинку ЖК «Krona Park II» мають ергономічні та функціональні планування, які дозволять майбутнім мешканцям з легкістю трансформувати простір за допомогою дизайну під свої потреби. Сам будинок складається з двох секцій різної поверховості. До продажи доступні 1- та 2-кімнатні квартири з панорамними вікнами, просторою вітальнею, світлою кухнею, вбудованою шафою у передпокої. Для зручності майбутніх мешканців на фасаді будинку передбачені місця для установки кондиціонерів.

Найменша площа квартир, що пропонуються у будинку від 35 м2, найбільша – до 73 м2. На першому поверсі будинку розташовані комерційні приміщення, площею від 27 м2 до 82 м2, у яких в майбутньому відкриються кав‘ярні, магазини та салони краси.

На кожному поверсі поруч з квартирами передбачені комори, де мешканці зможуть зберігати габаритні речі, що забезпечить комфортне проживання у власних помешканнях. Всі комори доступні до придбання, а кількість їх обмежена - лише 86.

Раді будемо зустріти нових власників квартир будинку № 12 у ЖК «Krona Park II»! На старті продажів найпривабливіші ціни та діють знижки для перших покупців. Не втрачайте нагоди придбати якісне та функціональне житло від надійного забудовника «Альянс Новобуд».

Нагадаємо, що житловий комплекс бізнес-класу «Krona Park II» знаходиться в одному з наймальовничіших куточків передмістя поруч із лісом і парком. В основі концепції «місто в місті» – комфорт, зручність, практичність та екологічність житлового середовища. Комплекс складається із 16 житлових будівель з комерційною інфраструктурою та об’єктів соціального призначення. На території комплексу запроектовано велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики, а також комфортний громадський простір для дозвілля.

Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту