Офіційно оголошено про старт продажів ЖК «Лавандовий». Комплекс розташований в передмісті Києва – місті Бровари. У першій черзі доступні класичні та дворівневі квартири в 3-поверхових будинках і таунхауси з приватними дворами і просторими терасами. Також відкриті продажі комерційної нерухомості та паркомісць. На старті продажів ціна становить від 14 800 за м кв.

ЖК «Лавандовий» знаходиться поблизу від центру Броварів, поруч із сосновим лісом і мальовничим парком. Віддалення від основних автомагістралей міста забезпечує жителям комплексу тишу, чисте повітря і єднання з природою.

Дорога до основної інфраструктури міста займе всього кілька хвилин – лікарні, школи, дитячі садочки, супермаркети, аптеки, а також об'єкти розважальної інфраструктури розташовані в безпосередній близькості від комплексу.

Власна інфраструктура ЖК «Лавандовий» представлена підземним паркінгом, приміщеннями під кафе, магазини та інші об’єкти. Архітектура виконана в мінімалістичному європейському стилі – правильні геометричні форми, світла штукатурка, скатні дахи.

Будівництво ведеться відповідно до всіх законодавчих вимог та норм. Дізнатися більше про проект можна на сайті ЖК «Лавандовий» та у відділі продажу: м. Бровари, вул. Чорновола, 15.

Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту