Девелоперська компанія Cityconsult Development передала ключі від квартири 16-річному Миколі Ніжніковському, який постраждав під час військових дій на сході країни.

«Передача квартир людям пільгових категорій, в рамках соціальної відповідальності компанії, стала вже доброю традицією, - прокоментувала Анастасія Давидова, комерційний директор Cityconsult Development, - у наших комплексах створені всі умови для комфортного і спокійного життя, в тому числі для людей з особливими потребами». Компанія Cityconsult Development у березні 2020 передає місту Бровари 10 квартир в ЖК «Лісовий квартал», одна з яких перейшла сім'ї Миколи Ніжніковського.

Передача двокімнатної квартири, площею 62 м кв. у «Лісовому кварталі», відбулася в рамках проєкту «Діти неоголошеної війни». У 2015 році Микола Ніжніковський підірвався на снаряді, втратив обидві ноги і руку. Під час тривалого лікування та реабілітації у Канаді, хлопчикові було встановлено протези кінцівок, які він успішно освоїв.

ЖК «Лісовий квартал» - сучасний комплекс комфорт-класу, розташований в центрі Броварів. Проект знаходиться на завершальній стадії будівництва. З 12 будинків введено в експлуатацію 10, останні будинки плануються до введення в експлуатацію в 2020 і 2021 роках.

Комплекс має власну розвинену інфраструктуру - дитячий садок, паркінг, дитячі та спортивні майданчики. На перших поверхах ЖК розміщені комерційні приміщення, завдяки чому всі необхідні послуги для жителів знаходяться безпосередньо на території - магазини, аптеки, кав'ярні, салони. Поруч з комплексом розташований великий парк з різними зонами для відпочинку та занять спортом, а також великий лісовий масив.

Контактна інформація

Виберіть житловий комплекс, щоб дізнатися контактну і додаткову інформацію
Krona Park
Лісовий квартал
Krona Park 2
Madison Gardens
Монреаль
Лавандовий
Іллінський
ЖК «Krona Park» 

Адреса: вул. В'ячеслава Черновола, 15, Бровари, Київська обл., 07400

Телефон: +38 (044) 500-00-71
E-mail: marketing@cityconsult.com.ua
Замовити консультацiю
2021 © Всі права захищені. Використання матеріалів сайту переслідується законом.
Візуалізації житлового комплексу не є архітектурним рішенням та кінцевим продуктом проєкту